Briehapjes met appel en walnoot |
|
ingrediënten: |
|
|
1 klein stokbrood
1 appel
50 g walnoten
250 g brie |
|
bereiding: |
|
|
Een beproefde combinatie die het op feestjes altijd weer goed doet.
Snijd een klein stokbrood schuin in lange dunne plakken en rooster ze onder een hete grill goudbruin. Schil een appel en snijd hem in dunne partjes. Hak 50 g walnoten grof. Verdeel de plakjes appel en de walnoten over de geroosterde sneetjes stokbrood. Snijd 250 g brie in plakken en bedek de appel en noten op de sneetjes brood met een plak brie. Leg de briehapjes op een bakplaat en schuif ze 10 cm onder een hete grill. Laat de kaas in 3-5 minuten smelten. Maal er wat versgemalen peper over. Leg de briehapjes op een schaal en serveer ze lauwwarm.
Bereidingstijd: ca. 10 minuten
Tip:
Ze zijn ook heel lekker met zachte geitenkaas of gorgonzola. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|