laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Briehapjes met appel en walnoot
  ingrediënten:
    1 klein stokbrood
1 appel
50 g walnoten
250 g brie
  bereiding:
    Een beproefde combinatie die het op feestjes altijd weer goed doet.
Snijd een klein stokbrood schuin in lange dunne plakken en rooster ze onder een hete grill goudbruin. Schil een appel en snijd hem in dunne partjes. Hak 50 g walnoten grof. Verdeel de plakjes appel en de walnoten over de geroosterde sneetjes stokbrood. Snijd 250 g brie in plakken en bedek de appel en noten op de sneetjes brood met een plak brie. Leg de briehapjes op een bakplaat en schuif ze 10 cm onder een hete grill. Laat de kaas in 3-5 minuten smelten. Maal er wat versgemalen peper over. Leg de briehapjes op een schaal en serveer ze lauwwarm.

Bereidingstijd: ca. 10 minuten

Tip:
Ze zijn ook heel lekker met zachte geitenkaas of gorgonzola.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats