laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Medaillons van lotte met tagliatelle
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    2 blikken cubettitomaten met fijne kruiden
    700 g medaillons van lotte
    250 g verse tagliatelle
    1 zakje court-bouillon
    bieslook
    peper en zout
  bereiding:
    - Breng 2 liter water aan de kook met het zakje court-bouillon. Laat daarin
de medaillons van lotte gaar worden (tot net onder het kookpunt) gedurende ongeveer 6 minuten (afhankelijk van hun dikte).
- Warm de cubetti met fijne kruiden zachtjes op.
- Kook de pasta “al dente”, laat uitlekken en verdeel over de warme borden.
Giet hierover de saus van cubetti met fijne kruiden en leg daarop de medaillons van lotte. Versier met bieslook en dien zo snel mogelijk op met de rest van de saus apart
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats