|
|
|
Spaghetti met zalm |
|
ingrediënten: |
|
|
Nodig:
spaghetti
zalm in blik naturel
verse of bliktomaten
boter, olie of margarine
geraspte kaas
desgewenst ansjovisjes en olijven als dekoratie. |
|
bereiding: |
|
|
Verse tomaten even in kokend water dompelen, zodat de schil er makkelijker af komt. De gehakte ui in de hete vetstof fruiten. De ontpitte
tomaten erbij doen.
De tonijn uitlekken, snipperen en even verhitten in de olie of het vocht
uit het blikje.
De spaghetti koken, uitlekken en een klontje boter toevoegen. Nestjes
spaghetti in diepe borden deponeren, met behulp van een vork. Af-
dekken met de tomatensaus en een lepel tonijn.
Bestrooien met geraspte kaas en eventueel garneren. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|