laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Planet Hollywood Thai Shrimp Pasta
  ingrediënten:
   

    1 dl Thaise saus (zie recept hier onder )
    1 tl boter
    1 tl gehakte knoflook
    16 grote garnalen, gepeld
    1 kopje julienne gesneden groenten
    1 el vers gehakte koriander
    1 el gehakte pinda's
    250-300 ongekookte pasta, gekookt
    2 el gesneden lenteui, voor garnering
  bereiding:
    Maak de thaise saus en zet apart. Doe de boter en knoflook in een pan. 1 minuut bakken. Voeg de garnalen toe, bak 3 minuten.
Voeg de gesneden groenten toe en de helft van de koriander en pinda's. Voeg dan de 1 dl thaise saus toe, meer naar smaak. Goed mengen.

Garnalen/groenten mengsel aan pasta toevoegen. Goed omgooien om de pasta te bedekken met de saus. Dit netjes verdelen over 2 borden. Garneren met de lenteui, koriander en pinda's.

[color=blue:21cf0ab5b0]Thaise saus:[/color:21cf0ab5b0]

    2 el ketchup
    3/4 el rijst azijn
    1 1/2 tl sesamolie
    1/2 tl chili olie
    1/2 tl knoflookpoeder
    1/2 tl uienpoeder
    1 1/2 tl hoisinsaus
    1/2 tl gehakte knoflook
    1/2 tl verse geraspte gember
    0,25 dl citroensap
    1/2 tl chinees mosterdpoeder
    2 el sojasaus
    1 1/2 tl sojasaus
    1/2 tl chilivlokken
    0,5 dl zoete chili saus
    1/2 tl pindakaas


Doe alle ingredienten in een keukenmachine en meng goed. Doe in een afsluitbaar potje. Gebruik de helft voor de pasta, de rest is 4-5 dagen houdbaar.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats