|
|
|
Aardappel-pompoensalade |
|
ingrediënten: |
|
|
- 500g pompoen, in blokjes
- - 4 kleine aardappeltjes (560 g) geschild in blokjes
- - 6 lente-uitjes, in plakjes
- - 3/4 kop pecannoten
- - 3 stengels bleekselderij, in plakjes
- - 1/4 kop versgebakte peterselie
- - 1,25 dl mayonaise
- - 1,25 dl zure room
- - 1 tl dijonmosterd
- - versgemalen peper
|
|
bereiding: |
|
|
Voor 4-6 personen
Bereiding : Kook de aardappelen en pompoen net gaar. Afgieten, af laten koelen en in de koelkast zetten. Pompoen, aardappelen, ui, noten, selderij en peterselie in een slakom doen. Mayonaise, zure room, mosterd en peper in kleine kom 2 min. roeren. Over de salade schenken en goed vermengen.
Let op : naar keuze dille in plaats van peterselie gebruiken. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|