laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Cocktail Julius
  ingrediënten:
    Voor 3 personen:

Sinaasappelijsblokjes,
sinaasappelextract,
een muntblaadje,
80 ml. Elixir d'Anvers,
3 citroenschijfjes als versiering,
1 fles Julius,
gevulde dadels met Roquefort en plattekaas
  bereiding:
    Het pepermuntblaadje fijn stampen in de shaker. Voeg er de Elixir aan toe en enkele druppels sinaasappelextract. Dit mengsel kort shaken, zeven en in een gekoeld tulpvormig glas gieten. Voeg per glas 3 blokjes sinaasappelijs toe. Men verkrijgt dit door sinaasappelsap in mooie ronde of vierkante blokjes te laten bevriezen. Het laatst de Julius in het glas gieten. Opdienen met dadels die gevuld werden met Roquefort vermengd met platte kaas.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats