laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Perentaart
  ingrediënten:
    200 gr bladerdeeg
750 gr licht gepocheerde peren of uit blik
2 eieren
100 gr bloemsuiker
100 gr amandelpoeder (eve. Amandelschilfers toevoegen)
1,5 dl melk of room
2 zakjes vanillesuiker
3 eetlepels bruine rum
  bereiding:
    Oven voorverwarmen op 200°
Bladerdeeg in vorm leggen, eventjes prikken.
Peren laten uitlekken en in halve maantjes snijden.
Leg ze in de vorm.
Doe al de ingrediênten in een kom en meng goed door elkaar.
Giet dit mengsel over de peren.
Bak 40 min. (na 30min. alu.folie opleggen)
Voor het opdienen bestrooien met bloemsuiker


Ps, je kan de taart ook met appeltjes maken.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats