|
|
|
Perentaart |
|
ingrediënten: |
|
|
200 gr bladerdeeg
750 gr licht gepocheerde peren of uit blik
2 eieren
100 gr bloemsuiker
100 gr amandelpoeder (eve. Amandelschilfers toevoegen)
1,5 dl melk of room
2 zakjes vanillesuiker
3 eetlepels bruine rum |
|
bereiding: |
|
|
Oven voorverwarmen op 200°
Bladerdeeg in vorm leggen, eventjes prikken.
Peren laten uitlekken en in halve maantjes snijden.
Leg ze in de vorm.
Doe al de ingrediênten in een kom en meng goed door elkaar.
Giet dit mengsel over de peren.
Bak 40 min. (na 30min. alu.folie opleggen)
Voor het opdienen bestrooien met bloemsuiker
Ps, je kan de taart ook met appeltjes maken. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|