Yoghurttaart |
|
ingrediënten: |
|
|
1/2 liter volle yoghurt kan ook vruchtenyoghurt als je wilt
10 blaadjes gelatine witte
4 zakjes klop klop
4 zakjes vanillesuiker
10 lepels vruchtensap
4 lepels suiker
2 hele koppen melk
2 kleine blikjes fruit
1 pak lange vingers |
|
bereiding: |
|
|
blaadjes gelatine in koud water weken
klop klop en vanillesuiker en melk stijf mixen daarna yoghurt eronder mixen
vruchtensap met 4 lepels suiker koken zodat de suiker is opgelost. Blaadjes gelatine goed uitknijpen en in dit sap goed oplossen Dit mengsel onder de klop klop met yoghurt mixen De stukjes fruit met een houten lepel hieronder doen De springvorm al van te voren bedekken met lange vingers . Nu langzaam het hele mengsel overgieten in de vorm
Een halve dag in de koelkast zetten Opmaken met de achtergehouden vruchten. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|