laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kabeljauw met een mosterdsausje
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    4 kabeljauwfilets van +/- 150 gr per stuk
    boter
    2 jonagold appelen
    1/4 knolselder
    1 el granenmosterd
    1 dl water
    2 dl room
    kervel
    sap van 1/2 citroen
  bereiding:
    Bak de kabeljauwfilets mooi bruin in de boter
Snij de appelen en de knolselder in blokjes en stoof ze aan in wat boter, als alles gaar is voeg er dan wat water en de mosterd toe, laat even opkoken en breng op smaak met wat citroensap en de room.
Serveer de kabeljauw op een bedje van de appel-seldermengeling en versier met wat kervel en geef er gekookte aardappeltjes bij.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats