laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Scampi in chiliroomsaus
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:

- 500 gr rauwe ongepelde scampi
- 2 tomaten
- 1 ui
- peterselie
- glas witte wijn (+/-10 cl)
- 20 cl room
- chilisaus
- ketchup
- olijfolie
  bereiding:
    Ui versnipperen, tomaat ontpitten en in blokjes van +/- 1cm op 1cm snijden, scampi pellen, peterselie fijnhakken. Uien en scampi kruiden met peper en zout bakken in olijfolie gedurende aantal minuutjes (ni te lang, anders scampi taai). Blussen met de witte wijn. Dan room, chilisaus en ketchup (naar smaak) toevoegen. Even laten doorkoken, vuur afzetten en blokjes tomaat en peterselie toevoegen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats