laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Daniël's Chocomousse
  ingrediënten:
    * 200 gr melkchocolade
* 200 gr pure chocolade
* 8 eiwitten
* 4 eierdooiers
* 0,8 liter room
* 3 lepels bloemsuiker
  bereiding:
    1. Laat de chocolade au-bain-marie smelten.

2. Klop het eigeel los en voeg het eigeel toe als de chocolade nog warm is. Doe dit met een klopper.

3. Klop de room samen met de bloemsuiker stijf en voeg toe als de chocolade wat afgekoeld is (pot even in een beetje koud water zetten) Zet met de spatel om ! ! !

4. Klop het eiwit stijf en voeg toe. Doe dit met een spatel.

Als ge hem lichter of donkerder wilt, meer melkchocolade of meer pure gebruiken.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats