|
|
|
Krokante vissalade |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
300 g sperziebonen
zout, peper
2 rode uien
150 g trostomaatjes
0.5 bos verse dille
4 eetlepels zwarte olijven
1 pak Iglo vissticks
balsamicoazijn
olijfolie extra vergine |
|
bereiding: |
|
|
Maak de bonen schoon, kook ze in water met zout in 10 à 15 minuten beetgaar en spoel ze af koud met water. Maak de uien schoon en snijd ze in ringen.
Was en halveer de tomaatjes. Hak de dille fijn.
Bak de vissticks krokant volgens de gebruiksaanwijzing.
Meng de bonen met de tomaatjes, uienringen, olijven en dille. Breng de salade op smaak met azijn, olie, zout en peper en schep het op de borden.
Leg de vissticks op de salade en serveer hem met stokbrood of licht boerenbrood.
Tips:
Serveer eventueel wat remouladesaus bij de vissticks.
In plaats van balsamicoazijn kun je ook een andere azijn nemen, bijvoorbeeld frambozenazijn.
Dunne sperziebonen zijn in deze salade het lekkerst. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|