laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Krokante vissalade
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    300 g sperziebonen
    zout, peper
    2 rode uien
    150 g trostomaatjes
    0.5 bos verse dille
    4 eetlepels zwarte olijven
    1 pak Iglo vissticks
    balsamicoazijn
    olijfolie extra vergine
  bereiding:
    Maak de bonen schoon, kook ze in water met zout in 10 à 15 minuten beetgaar en spoel ze af koud met water. Maak de uien schoon en snijd ze in ringen.
Was en halveer de tomaatjes. Hak de dille fijn.
Bak de vissticks krokant volgens de gebruiksaanwijzing.
Meng de bonen met de tomaatjes, uienringen, olijven en dille. Breng de salade op smaak met azijn, olie, zout en peper en schep het op de borden.
Leg de vissticks op de salade en serveer hem met stokbrood of licht boerenbrood.

Tips:
Serveer eventueel wat remouladesaus bij de vissticks.
In plaats van balsamicoazijn kun je ook een andere azijn nemen, bijvoorbeeld frambozenazijn.
Dunne sperziebonen zijn in deze salade het lekkerst.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats