|
|
|
Salade met kip, walnoot en rucola |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
250g linguine = soort spaghetti
340gr kippenborstfilet
75g grofgehakte walnoten
100gr krulandijvie
150gr kleine rucolablaadjes
80 ml citroensap
80 ml olijfolie
2 uitgeperste teentjes knoflook
2 theelepels dijonmosterd |
|
bereiding: |
|
|
Kook de pasta beetgaar in een grote pan met kokend water zonder deksel. Laat de pasta uitlekken. Spoel af onder koud water. Laat opnieuw uitlekken.
Bak ondertussen de kippenborstfilets op een voorverhitte, ingevette grillplaat(of grill, barbecue)tot ze helemaal bruin en doorbakken zijn. Laat 5 minuten staan, snijd in dunne plakkjes.
doe de kip en de pasta samen met de walnoten, de andijvie, de rucola en de overgebleven, vermengde ingrediƫnten in een grote schaal. Schep alles voorzichtig door elkaar. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|