Herfstspaghetti |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 2 personen: 1 ui
1 teentje knoflook
100 gr gepelde walnoten
300 gr spaghetti
100 gr spekblokjes
400 gr tomaten
2 eetlepels gehakte peterselie
100 gr fetablokjes
peper
zout |
|
bereiding: |
|
|
Pel de ui en het knoflookteentje en snipper deze.
Hak de walnoten grof.
Ontvel de tomaten en snijdt ze in blokjes.
Snijdt de feta in blokjes.
Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Bak in een pan de spekblokjes uit.
Voeg dan de ui en knoflook toe en bak deze even mee.
Doe dan de tomaten erbij en laat deze een paar minuten meebakken.
Breng de saus op smaak met peper en zout en roer er de peterselie en de walnoten door.
Giet de spaghetti af en doe deze in een schaal.
Schep de saus over de spaghetti en bestrooi het met de fetablokjes. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|