laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Herfstspaghetti
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:
    1 ui
    1 teentje knoflook
    100 gr gepelde walnoten
    300 gr spaghetti
    100 gr spekblokjes
    400 gr tomaten
    2 eetlepels gehakte peterselie
    100 gr fetablokjes
    peper
    zout
  bereiding:
    Pel de ui en het knoflookteentje en snipper deze.
Hak de walnoten grof.
Ontvel de tomaten en snijdt ze in blokjes.
Snijdt de feta in blokjes.
Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Bak in een pan de spekblokjes uit.
Voeg dan de ui en knoflook toe en bak deze even mee.
Doe dan de tomaten erbij en laat deze een paar minuten meebakken.
Breng de saus op smaak met peper en zout en roer er de peterselie en de walnoten door.
Giet de spaghetti af en doe deze in een schaal.
Schep de saus over de spaghetti en bestrooi het met de fetablokjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats