|
|
|
Gegratineerde kalkoenlapjes |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
2 lenteuitjes, fijngesnipperd
2 tomaten, de zaadjes verwijderd en in stukjes gesneden
4 kalkoenlapjes
2 el groene pesto
olijfolie
100 gr gemalen kaas
peper en zout |
|
bereiding: |
|
|
Leg het vlees tussen 2 stukjes plastiekfolie en maak met behulp van een deegrol of de platte kant van een hakmes nog platter
Kruiden met peper en zout en wrijf het vlees in met de olie, bak dan aan beide kanten goudbruin en gaar in een hete grillpan en schik ze dan in een ovenschaal
Meng de tomatenstukjes met de pesto, uisnippers en de gemalen kaas, verdeel alles over de kalkoenlapjes en plaats onder een hete grill tot de kaas gaat smelten.
Lekker met groene koolstamppot. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|