laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gegratineerde kalkoenlapjes
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    2 lenteuitjes, fijngesnipperd
    2 tomaten, de zaadjes verwijderd en in stukjes gesneden
    4 kalkoenlapjes
    2 el groene pesto
    olijfolie
    100 gr gemalen kaas
    peper en zout
  bereiding:
    Leg het vlees tussen 2 stukjes plastiekfolie en maak met behulp van een deegrol of de platte kant van een hakmes nog platter
Kruiden met peper en zout en wrijf het vlees in met de olie, bak dan aan beide kanten goudbruin en gaar in een hete grillpan en schik ze dan in een ovenschaal
Meng de tomatenstukjes met de pesto, uisnippers en de gemalen kaas, verdeel alles over de kalkoenlapjes en plaats onder een hete grill tot de kaas gaat smelten.
Lekker met groene koolstamppot.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats