Tagliatelle met rucola en gedroogde tomaten |
|
ingrediënten: |
|
|
voor 4 personen:
400 gr tagliatelle
4 soeplepels olijfolie
1 teentje fijngehakte knoflook
240 gr gedroogde tomaten
2 bakjes rucola
ontpitte zwarte olijven
25 gr parmesankrullen |
|
bereiding: |
|
|
Maak de tagliatelle klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken.
Verhit in een kookpot met dikke bodem 2 eetlepels olijfolie en bak daarin snel de look.
Voeg de pasta en gedroogde tomaten erbij. Kruid bij met zout, indien nodig. Doe er peper bij. Meng.
Voeg de rucola erbij en meng onder de pasta.
Verdeel de pasta over diepe borden en versier met olijven en parmesankrullen.
Dit gerecht kunt u ook klaarmaken met penne, spirelli of Griekse pasta. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|