laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kalkoen gegratineerd in hollandaise-saus
  ingrediënten:
   

    450 gr broccoli
    110 gr gehakte champignons
    450 gr gekookte kalkoen (of kip)
    etv. 500 gr kant-en-klare saus voor gevogelte met honing en mosterd
    4 soeplepels mayonaise
    1 soeplepel citroensap
    1 klein pakje kaas met ui-chips (geplet)
    50 gr geraspte cheddar
    zout en peper
  bereiding:
    Leg de gekookte broccoli rondom de boord van de vuurvaste schotel met de steeltjes naar binnen gericht.
Plaats de rauwe champignons in het midden van de schotel (en bedek ermee de steeltjes van de broccoli), doe hetzelfde met het kalkoenvlees.
In een kom mengt u de kant-en-klare saus, de mayonaise en het citroensap. Kruiden met peper en zout.
Giet deze saus over het vlees.
Bestrooien met verkruimelde chips en geraspte kaas.
25 minuten in voorverwarmde oven plaatsen, totdat de saus kookt en een goudgele kleur heeft aangenomen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats