Kalkoen gegratineerd in hollandaise-saus |
|
ingrediënten: |
|
|
450 gr broccoli
110 gr gehakte champignons
450 gr gekookte kalkoen (of kip)
etv. 500 gr kant-en-klare saus voor gevogelte met honing en mosterd
4 soeplepels mayonaise
1 soeplepel citroensap
1 klein pakje kaas met ui-chips (geplet)
50 gr geraspte cheddar
zout en peper |
|
bereiding: |
|
|
Leg de gekookte broccoli rondom de boord van de vuurvaste schotel met de steeltjes naar binnen gericht.
Plaats de rauwe champignons in het midden van de schotel (en bedek ermee de steeltjes van de broccoli), doe hetzelfde met het kalkoenvlees.
In een kom mengt u de kant-en-klare saus, de mayonaise en het citroensap. Kruiden met peper en zout.
Giet deze saus over het vlees.
Bestrooien met verkruimelde chips en geraspte kaas.
25 minuten in voorverwarmde oven plaatsen, totdat de saus kookt en een goudgele kleur heeft aangenomen. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|