laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tagliatelle met tomatentapenade en gegrilde tussen
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    800 gr tussenrib
    600 gr verse tagliatelle
    300 gr tomatentapenade
    4 sjalotten
    1 blik gepelde tomaten
    1 eetlepel tomaten puree
    1 dl witte wijn
    Olijfolie
    Kerriepoeder
    Peper en zout
  bereiding:
    Kook de tagliatelle 5 minuten in water met een scheutje olijfolie en een snuifje zout.
Snipper de sjalotten en sudder ze in een flinke scheut olijfolie, blus met witte wijn en laat voor de helft inkoken.
Doe de tomaten en puree erbij en laat eventjes doorkoken.
Mix tot een gladde saus en smaak af met peper, zout en kerrie.
Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de tagliatelle met de
tomatentapenade.
Kruid de tussenrib met grof zeezout, peper van de molen en Provençaalse kruiden.
Grill op een matige grill, de duur is afhankelijk van de dikte van het vlees en de hitte van de grill.
Schik de pasta op een bord met enkele sneetjes vlees en een lepel tomatensaus.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats