laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zwendels rundsstoofvlees met rijst en salade
  ingrediënten:
    1 uitje
200g verse champignons
een beetje olie
450g mager rundsstoofvlees
300ml warm water
een bouillonblokje
peper
2 eetlepels mayezena
  bereiding:
    Versnipper 1 uitje en snij ongeveer 200g verse champignons in plakjes. Fruit deze mix in een beetje olie en als de champignons zowat "goed" zijn kiepert ge alles in een snelkookpan. Bruin 450g mager rundsstoofvlees in een beetje olie en kap ook in de snelkookpan. Overgiet met 300ml warm water, gooi er een bouillonblokje bij en breng op smaak met peper. Deksel erop en op een vol vuur. Zodra de druk op de pan zit, vuur verminderen en 45min laten staan. Daarna 2 eetlepels mayezena in 4 eetlepels water oplossen en die half over uwe vloer, vuur, pannen en aanrecht kappen.
De andere helft doet ge bij het stoofvlees, nog even laten koken en alzo en serveren met wat rijst.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats