laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Varkenslapje met banaan
  ingrediënten:
    Voor 2 à 3 personen:

    400 gr varkenslappen
    50 gr boter
    1 ui
    1 knoflookteen
    2 bananen
    1 rode paprika
    50 gr rozijnen
    2 dl vleesbouillon
    1 theelepel paprikapoeder
    1 eetlepel bloem
    1 theelepel azijn
    2 theelepels gedroogde marjolein of oregano
  bereiding:
    Snij de varkenslappen in mooie reepjes. Smelt de boter en kleur de varkenslapjes in de hete boter snel goudbruin. Hak de ui fijn, pers het teentje knoflook, snij de paprika in dobbelsteentjes en voeg bij het vlees. Spijs met pezo en paprikapoeder.

Strooi er bloem over, meng en laat drogen. Meng er de rozijnen, de vleesbouillon, de azijn en de majoraan bij en laat het gerecht 30 minuten stoven. Snij de bananen in niet te dunne schijfjes en laat ze net voor het opdienen eventjes mee warmen.

Serveer met rijst.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats