laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Salade van verse ananas en garnalen
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:

    1 ananas
    4 gekookte roze garnalen
    8 amandelen
    1 takje citroenmelisse
    Peper en zout
  bereiding:
    Rooster de amandelen in een anti-aanbakpan (zonder toevoeging van vet). Neem ze van het vuur en hak ze fijn.
Pel de garnalen en snijd ze in tweeën.
Snijd twee dikke sneden van de ananas, verwijder de schil en snijd ze in stukken. Doe ze in een slakom. Voeg de fijngehakte citroenmelisse en de garnalen toe. Breng op smaak met peper en zout. Meng alles goed door elkaar en bewaar het mengsel in de koelkast tot u het opdient.
Deze salade is bijzonder licht en vetarm.
Gebruik de rest van de ananas voor het dessert. Wikkel in folie en bewaar in de koelkast.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats