laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Calypso varkensvlees
  ingrediënten:
    Maak het jezelf gemakkelijk met deze heerlijke casserole van varkensvlees en
zoete aardappelen gekruid met gember, piment en Spaanse peper, overgoten met
zoet pompelmoessap uit Florida.

Voorbereiding: 15 min
Kooktijd: 1 uur 30 min
Voor 4 personen:

675 g blokjes varkensvlees (been of schouder)
350 g zoete aardappelen, gepeld en in blokjes gesneden
1 fijngehakte ui
2 geplette knoflookteentjes
1 Spaanse peper, fijngehakt en de zaadjes verwijderd
1/2 theelepel pimentbes
1/2 theelepel gember
2 eetlepels sojasaus
300 ml pompelmoessap van
  bereiding:
    Verwarm de oven op 180º C.
Plaats alle ingrediënten in een grote ovenschotel en meng alles goed. Bedek en braad gedurende 1 uur.
Verwijder het deksel en laat nog eens 30 minuten braden zodat de saus een beetje dikker wordt. Dien op met bruine rijst en geroosterde maïskolven.

Dit recept is me toegestuurd door Florida pompelmoezen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats