laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gevulde varkensschnitzel
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

4 varkensschnitzels van elk ongeveer 150 gram
2 gehalveerde bollen mozzarella
4 plakken parmaham
olijfolie
4 blaadjes verse salie
wat peper en zout
  bereiding:
    Leg de schnitzels plat neer en bedek ze elk met een plak ham. Leg in het midden van elke schnitzel een half bolletje mozzarella en een blaadje salie. Vouw de schnitzels vervolgens dicht en zet ze vast met een cocktailprikker. Bak ze dan in de olijfolie aan elke zijde bruin (zo’n 5 minuutjes per kant). Zet hierna het vuur laag en laat de schnitzels nog pakweg 5 minuten nagaren. Breng het vlees op smaak met wat peper en zout.
Serveer de schnitzels met pasta en een tomatensalade of met aardappeltjes en sperziebonen...
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats