laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Cornelia's plattekaastaart
  ingrediënten:
    500gr (magere)platte kaas ,
1potje verse room
6 gelatine blaadjes,
sap van 1 of 2 sinaasappels,
3pakjes vanillesuiker,
150gr suiker,
boudoir ,petit beurre of sprits koeken.
1 glaasje grand marnier.
  bereiding:
    Gelatine in koud water onder dompelen.
In de kom de pl kaas + 2 pakjes vanille suiker + de suiker mengen.
Appelsiensap opwarmen en de gelatine in oplossen.
De room opkloppen met 1 pakje vanille suiker daarna alles bij de kaas voegen .
Koekjes in springvorm doen ,mag wat oversprenkeld worden met grand marnier ,daarna de kaas opdoen.
In koelkast 6 uur laten rusten.

vroeger gebruikte ik altijd boudoir tegenwoordig vind ik de sprits koeken lekkerder als bodem .
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats