laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Victoriabaarsfilet in Hoegaarden Witbier
  ingrediënten:
    voor 4 personen:

4 filets van Victoriabaars,
1 flesje witbier ( 25 cl van Hoegaarden ),
1 grote fijngesnipperde ui,
boter,
wat room,
peper en zout,
takje verse dille.
  bereiding:
    Fruit de fijngesnipperde ui in wat boter en doe hem vervolgens in een beboterde vuurvaste schaal. Leg hierop de filets en kruid royaal met verse zwarte peper en zout. Giet hierover het witbier en plaats in een op 200° voorverwarmde oven gedurende ongeveer 20 mn, afhankelijk van de grootte van de filets. Voor de saus giet u het kookvocht door een zeefje en laat het even inkoken. Verrijk onder voortdurend roeren met wat room en overgiet er de vis mee. Werk af met een takje verse dille. Geef er puree bij.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats