laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Fusilli met pijnboompitten en saffraan
  ingrediënten:
    350 g fusilli (of tagliatelle)
1 courgette, in blokjes
1 versnipperde ui
2 el pijnboompitten
1 el rozijnen
1 tl saffraanpoeder
het sap van ½ citroen
50 g geraspte parmezaanse kaas
3 el olijfolie extra vergine
peper en zout
  bereiding:
    Kook de pasta beetgaar. Stoof de ui in 3 el olijfolie. Voeg de courgette en de rozijnen toe. Breng op smaak met peper en zout. Overgiet met het citroensap en laat 5 minuten sudderen. Voeg de uitgelekte pasta toe. Meng alles goed door elkaar en bestrooi met de saffraan. Haal de pan van het vuur en laat 2 minuten rusten. Serveer de pasta in diepe borden. Bestrooi met parmezaanse kaas en pijnboompitten.


Dit recept komt uit het kookboek FOOD.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats