laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pasta met gorgonzola – walnootsaus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

500 gr pasta
scheutje olijfolie
klontje boter
2 sjalotjes
1 dl droge witte wijn
1 dl room
400 gr gorgonzola
100 gr gehakte walnoten
  bereiding:
    Snipper de sjalotjes. Hak de noten in de keukenrobot en snij de kaas in stukjes.
Kook de pasta gaar volgens de regels der kunst en de aanwijzingen op de verpazkking.
Als de pasta nog 6 minuten moet koken kan je aan de saus beginnen door de sjalot aan te zetten in boter. Voeg wijn toe, breng aan de kook en laat 2 minuten sudderen. Voeg room toe, breng aan de kook en laat 2 minuten sudderen. Breng op smaak met zout en peper
Giet de pasta af, roer door de saus en meng er de kaas en noten onder.

Dit is een recept van Liliane Rizutto
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats