|
|
Tomatenpuree:
Maak een tomatenpuree met de tomatenpulp
van Mutti en 150 gr suiker. Laat afkoelen en
bestrooi vervolgens met een fijngesneden
muntblaadje.
Aardbeien:
Snij enkele aardbeien in vier, breng ze op
smaak met limoensap, voeg een
muntblaadje toe en schud ze dooréén.
Witte chocolademoes:
Maak een “crème anglaise†met 5 geel van
eieren, ½ liter melk, 150 gr suiker en één
geraspt vanillestokje. Laat alles op een zacht
vuurtje opwarmen gedurende 5 minuten.
Voeg 200 gr witte chocolade toe en laat
zachtjes smelten. Laat afkoelen.
Schik op het bord:
Neem een diep bord en leg de tomatenpuree
op een 1/4 van het bord, leg er dan de
aardbeien op en als laatste de witte
chocolademoes. Dien op met een
aardbeiensorbet.
Recept van Damien Van der Hoeven, lid van de “Jeunes Restaurateurs d’Europe†|