|
|
|
Victoriabaarsfilets met witte wijn |
|
ingrediënten: |
|
|
voor 4 personen:
800 g à 1 kg filets van Victoriabaars ( tilapia, kabeljauw, pollak, koolvis, goudbrasem... ),
100 g boter of margarine,
4 sjalotten,
2 wortelen,
250 g kleine champignons,
4 tomaten,
peper en zout,
4 dl droge witte wijn. |
|
bereiding: |
|
|
De boter laten smelten en er de gehakte sjalotten, fijngesneden wortelen en champignons bijvoegen. Enkele minuten al roerend fruiten, en dan de gepelde en geplette tomaten bijvoegen en kruiden. Aanlengen met de wijn en 20 mn laten koken. Dan de visfilets bijvoegen en 20 mn zachtjes laten koken. Serveren met gekookte aardappelen, gratin of puree vermengd met fijngehakte peterselie. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|