laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Victoriabaarsfilets met witte wijn
  ingrediënten:
    voor 4 personen:

800 g à 1 kg filets van Victoriabaars ( tilapia, kabeljauw, pollak, koolvis, goudbrasem... ),
100 g boter of margarine,
4 sjalotten,
2 wortelen,
250 g kleine champignons,
4 tomaten,
peper en zout,
4 dl droge witte wijn.
  bereiding:
    De boter laten smelten en er de gehakte sjalotten, fijngesneden wortelen en champignons bijvoegen. Enkele minuten al roerend fruiten, en dan de gepelde en geplette tomaten bijvoegen en kruiden. Aanlengen met de wijn en 20 mn laten koken. Dan de visfilets bijvoegen en 20 mn zachtjes laten koken. Serveren met gekookte aardappelen, gratin of puree vermengd met fijngehakte peterselie.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats