laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Noorse zeemanspot
  ingrediënten:
    voor 4 personen:

700 gram biefstuk, in 8 plakken gesneden
3 eetlepels boter of margarine
3 middelgrote uien, in plakken gesneden
8 middelgrote aardappelen, in plakjes gesneden
1 theelepel zout
1/4 theelepel zwarte peper
0,5 liter licht bier
  bereiding:
    Bak de plakken vlees in boter bruin, neem ze uit de pan en houd ze warm.
Fruit de uien in de overgebleven boter lichtbruin en bestrooi ze met zout en peper. Leg in een grote pan om en om laagjes vlees, ui en aardappel.
Giet de bakboter erover. Voeg het bier toe. Sluit de pan en laat het geheel 1,5 uur zachtjes sudderen tot de aardappelen gaar zijn.


Dit is een recept van Susanne Voesten
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats