Cury van victoriabaars met rijst |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
1 ui fijngesnipperd
50 gr boter
1 cm verse gember ( geraspt)
200 gr rijst (basmati )
500 a 600 gr victoriabaars gefileerd liefst
1 eetl curypasta
200 ml kokosmelk
1 rode peper
3 bosuitjes |
|
bereiding: |
|
|
de oven voorvrwarmen op 200°C
de boter verhitten, ui ( fijn gesneden)toevoegen samen met de gember en 1min aanfruiten rijst toevoegen en ook 1 min meebakken water toevoegen en aan de kook brengen zodra de rijst het water heeft opgenomen de vis in 1 of 2 stukken snijden en er bovenop leggen ( dit volgens de lengte ) cury pasta losroeren in de kokosmelk en over
de vis gieten deksel op de pan en ongeveer 10 min ( volgens dikte van de vis) in het midden van de oven plaatsen peper en bosuitjes in fijne ringen snijden en hiermede de cury garnieren (eventueel geef je er nog wat komkommersla bij) |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|