laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gegrillde varkenspoot met sjalotvinaigrette
  ingrediënten:
    voor 4 personen:

4 varkenspoten in twee gesneden,
4 el broodkruim,
1 el peterselie,
1 gehakt teentje look,
1/2 selder,
tijm,
laurier,
1 prei,
1 ui,
1 wortel,
2 sjalotten,
2 el gehakte peterselie,
2 el azijn,
2 el mosterd,
2 el water,
12 el olie,
peper en zout,
boter
  bereiding:
    Kook de poten gaar in een bouillon met de selder, prei, wortel, ui, tijm, laurier, peper en zout. Hak de sjalotten en maak vinaigrette met de mosterd, peterselie, azijn, water en olie. Cutter broodkruim met peterselie en look. Haal de gare poten uit de bouillon en laat ze uitlekken. Overstrooi ze met het broodkruim en leg er wat klontjes boter op. Grill ze 20 mn op 180°. Serveer ze met bruin brood en boter, grof zout en de vinaigrette of met aardappelen in de pel.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats