laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gepocheerde tongscharfilets,witloofsaus van Chris
  ingrediënten:
    600 g tongscharfilet
2 sjalotten
2 dl wijn (wit/droog)
2 dl visfumet
3 dl room
2 eetlepels citroensap
4 stronkjes witlof
1 eetlepel bieslook (fijngehakt)
15 g boter
peper en zout
  bereiding:
    De filets pocheren met de sjalotjes, wijn, visfumet, peper, zout en citroensap.
De filets warm houden.
Het pocheervocht tot de helft laten inkoken. Room bijvoegen en een beetje laten indikken. Daarna de gesneden witlof toevoegen, nadat die eerst in boter werd aangebakken.

De filets op een warme schotel schikken, overgieten met de saus en bestrooien met gesnipperd bieslook.

dit is een recept van Chris
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats