laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Visbrochette
  ingrediënten:
    voor 4 personen:

500 gr vis ( kabeljauw-wijting-roodbaars-zeeduivel),
300 gr paprika : gele ,groene en rode
200 gr champions,
sap van 1 citroen,
1 grote ui,
1 dl olie,
1/2 dl azijn,
mespunt komijn,
tijm,
rozemarijn en peper
  bereiding:
    spoel de vis, droog hem en snijd hem in reepjes van 3 cm.
Maak de paprika schoon en snijd ze in stukken. Snij de ui in vieren en duw de ui in losse schijven.
Was de champions en besprenkel ze met citroensap.
Rijg de vis aan een roosterpen afgewisseld met stukjes groenten.
Marineer de brochette in een mengsel van olie, azijn, citroensap en de kruiden, dek af en plaats in de koelkast.
Laat na 1 uur uitlekken en grill op een grill toestel of op de bbq.

smakelijk!!


per portie 147 kcal
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats