laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Amandel chocolade cake
  ingrediënten:
    225 gram roomboter
225 gram suiker
75 gram amandelen
175 gram zelfrijzend bakmeel
4 eieren
3 el melk
1 el sinasappelrasp
75 pure chocolade
1 el cacao
  bereiding:
    Mix de boter met de suiker met een handmixer in een kom. Zeef het bakmeel en voeg 100 gram toe. Maal de amandelen en voeg ook deze toe. Meng de eieren er 1 voor 1 door. Voeg de melk en de sinasappelrasp toe. Smelt de chocolade au bain marie. Haal het kommetje met de chocolade uit de pan en roer de gezeefde cacao en de rest van de bloem erdoor. Doe het beslag zonder chocolade in een ingevet bakblik en maak een toplaag van het chocoladebeslag. Zet 50 minuten in een op 160 graden voorverwarmde oven, check de gaarheid en laat afkoelen in het blik.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats