laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Chocoladesalami
  ingrediënten:
    Nodig:

75 gram rozijnen
75 gram amandelen
200 gram biscuitjes of andere droge koekjes
200 gram pure chocolade
40 gram boter
65 gram suiker
3 eetlepels sukade en oranjesnippers
2 eidooiers
keukenpapier
  bereiding:
    Week de rozijnen in warm water of vin santo en laat ze goed uitlekken op keukenpapier. Hak de amandelen en verkruimel de koekjes.

Smelt de chocolade au bain marie met de boter en roer de suiker, amandelen, koekjes, oranjesnippers en sukade erdoor.

Meng de rozijnen en eidooiers erdoor en laat het mengsel afkoelen. Rol van het chocolademengsel tussen folie of vetvrij papier een salami en leg hem verpakt een paar uur in de koelkast.

Snijd de chocoladesalami in plakken en serveer op een schaal.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats