laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Bananenmuffins met witte crisp chocolade
  ingrediënten:
    Voor 20 muffins:
500 gr magere kwark
4 eieren
6 el suiker
1 zakje vanillesuiker
250 gr cakemix (Honig)
2 bananen
100 gr witte crisp chocolade (Aldi)
  bereiding:
    Oven voorverwarmen: 200 graden Celsius/gas stand 5.

Chocolade fijnhakken. Bananen in kleine stukjes snijden. In schaal doen en even apart zetten. In een andere schaal de cakemix en de suiker mengen. In een andere schaal de eieren met de kwark vermengen. De cakemix toevoegen en door de kwark spatelen. De bananen en chocolade toevoegen en erdoor roeren. Muffinvormpjes invetten, voor 2/3 deel vullen met beslag. Bakken: ca. 25 minuten tot ze goudbruin zijn.
Af laten koelen.



Dit recept is van Bianca
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats