laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 jerryke's provençaalse saus
  ingrediënten:
    3 ajuinen
3 rode paprika's
1 teentje look
cajennepeper
pili-pili
zout
1 doos gepelde tomaten in blokjes van 1 liter
champions
  bereiding:
    ajuinen en paprika's grof snijden
ajuinen aanbakken in een beetje boter
paprika's toevoegen, dan de tomaten, de kruiden en de look
even kijken als de saus niet te dik is, anders een beetje water toevoegen.
dit een 1/2 uurtje laten pruttelen op een zacht vuur, dan de champions toevoegen en nog een 15 minuten verder laten pruttelen

let op dat je niet te veel peper en pili-pili toevoegt, mocht het toch zijn doe er dan een stukje appel bij heel fijn gesneden.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats