laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Aardbeienijs en zelfgemaakte schuimgebakjes
  ingrediënten:
   

  • Aardbeienijs :
  • 500 g aardbeien
  • het sap van een halve citroen
  • 100 g suikerpoeder
  • 500 g kwark
  bereiding:
   

Bereiding:
Was de aardbeien en haal er de steeltjes uit, snijd ze in stukjes; bewaar 6 volledige aardbeien voor de decoratie. Doe alles in de keukenrobot; voeg het citroensap en de suiker toe: pureer alles. Meng het geheel met de kwark. Zet het gedurende 5 uur in een plastic doos in de diepvriezer.

Haal het ijs een kwartier voor u het opdient, uit de diepvriezer; schep er bolletjes van en doe ze in de ijscoupes en versier met de resterende aardbeien.


 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats