jerryke's miserabel |
|
ingrediënten: |
|
|
2 stuks = 4 bodems:
220 gr suiker
220 gr zelfrijzende bloem
2 pakjes vanillesuiker
7 eieren
Voor de boterroom:
1 pakje vanillepudding
1/4 l melk
3 eidooiers
200 gr suiker
250 gr boter
1 pakje vanillesuiker |
|
bereiding: |
|
|
Voor de bodems:
eieren met suiker en vanillesuiker kloppen
bloem zeven en eronder roeren
in gewone vlaaiplaten doen
+/- 20 minuten afbakken op 190°C
Voor de boterroom:
pudding maken en al roerend afkoelen (er mag zich geen vel vormen)
de eidooiers onder de pudding roeren
boter en suiker samen kloppen en dan lepel voor lepel de pudding er bij doen
Afwerking:
De helft van de boterroom tussen 2 bodems goed dik uit smeren en bovenop bestrooien met poedersuiker. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |