laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Andijviestamppot met shoarmareepjes en cashewnoten
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

1 kg. aardappelen
1 kg andijvie
100 gram ongezouten cashewnoten
500 gram shoarmareepjes
1 dl. melk
50 gram boter
1 theelepel djintan
  bereiding:
    Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in kleine stukken. Kook de aardappelen in weinig water met zout in ongeveer 20 minuten gaar. Snijd
en was de andijvie goed. Verhit in een koekenpan de helft van de boter en bak hier de shoarmareepjes 4 minuten in. Verwarm de melk zachtjes. Hak de cashewnoten grof. Giet de aardappelen af en maak er met de melk en de rest van de boter een puree van. Schep er dan de andijvie, shoarmareepjes, cashewnoten en de djintan door. Zet het nog even terug op een zeer laag voor om de stamppot goed door te laten warmen. Meteen serveren.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats