laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gegrilde kipfilet met appel, witloofsalade en pass
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

4 kipfilets
1 jonagold
3 stronkjes witloof
veldsla
8 passievruchten
zonnebloemolie
ciderazijn
1 rode en 1 gele paprika
roze peperbolletjes
rozemarijn
peper
noedels met verschillende smaken
  bereiding:
    Voor de vinaigrette:
1 kopje ciderazijn in een steelpannetje doen en met het pulp van de passievruchten laten koken. Als het kookt, van het vuur nemen, zeven, laten afkoelen en vervolgens in een kommetje doen. Als laatste de olie eronder kloppen tot het op goede smaak gekomen is.

Voor de salade:
De veldsla wassen, de helft van de paprika's in dobbelsteentjes snijden, de appel en het witloof in fijne reepjes snijden. Dit alles dooreen mengen met wat vinaigrette.

De kipfilets kruiden met peper en rozemarijn en grillen. De noedels koken. Schik alles mooi op een bord en garneer met de roze peperbolletjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats