laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Stoofvlees
  ingrediënten:
   
  • 1kg varkensstoofvlees,
  • 1 kruidnagel,
  • tijm,
  • 2 fijngesneden uien,
  • 1 glas water,
  • 50gr boter,
  • 2 laurierbladeren,
  • zout en peper,
  • 1 snede brood met mosterd,
  • 1 fles tafelbier of donker bier(trappist, trippel, ...)
  bereiding:
    Braad de ui. Braad het vlees appart. Voeg beide samen en doe alle kruiden erbij. Laat 5 min. Stoven met het deksel op de pot. Voeg een scheut water bij. Voeg 3/4 van de fles bier bij. Voeg de snede brood bij. Laat ongeveer 1.5 uur stoven op een klein vuur. Voeg na elke 30 min. een beetje bier bij.

Te serveren met frieten
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats