|
|
|
Rummousse van Nena |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
4 eieren,
200 gram poedersuiker,
4 el rum,
5 blaadjes gelatine,
halve liter slagroom
2 el melk |
|
bereiding: |
|
|
De eidooiers kloppen met de poedersuiker tot ze wit en luchtig zijn.
wit stijfkloppen
slagroom stijfkloppen
blaadjes gelantine 5 minuten in koud water weken, en uitknijpen
de melk verwarmen en de blaadjes gelatine oplossen
de slagroom onder de eidooiers mengen, de rum en de in melk opgeloste gelantine blaadjes en op het laatst het eiwit er voorzichtig onderspatelen.
In potjes verdelen en minstens 6 uren in de koelkast laten opstijven.
Serveren met chcoladeschaafsel
Indien je er graag chocolade onderhebt, dan 150 gr laten smelten. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|