laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Rummousse van Nena
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

4 eieren,
200 gram poedersuiker,
4 el rum,
5 blaadjes gelatine,
halve liter slagroom
2 el melk
  bereiding:
    De eidooiers kloppen met de poedersuiker tot ze wit en luchtig zijn.
wit stijfkloppen
slagroom stijfkloppen
blaadjes gelantine 5 minuten in koud water weken, en uitknijpen
de melk verwarmen en de blaadjes gelatine oplossen
de slagroom onder de eidooiers mengen, de rum en de in melk opgeloste gelantine blaadjes en op het laatst het eiwit er voorzichtig onderspatelen.
In potjes verdelen en minstens 6 uren in de koelkast laten opstijven.

Serveren met chcoladeschaafsel

Indien je er graag chocolade onderhebt, dan 150 gr laten smelten.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats