laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Penne met rode pesto
  ingrediënten:
    voor 4 personen:

500 gram grote penne
een half potje rode pesto
150 gram fijngesneden verse champignons
150 gram gerookte spekreepjes
1 ui
peterselie
200 gram room
snufje zout
scheutje olijfolie
  bereiding:
    breng genoeg gezouten water met daarin een scheutje olijfolie aan de kook
voeg de penne aan het kokende water toe
ondertussen de spekreepjes goed uitbakken en vuur lager zetten
ui snipperen en bij de spekreepjes voegen
vervolgens de champignons toevoegen en blijven roeren
vergeet niet af en toe de penne om te roeren
als de penne gaar is het water afgieten en de penne vooral niet afspoelen!
voeg nu (hup-sa-kee) de spekreepjes, ui en champignons toe
even omroeren en dan 2 eetlepels rode pesto toevoegen en eronder mengen
kieper er tot slot de room bij en blijf nog 1 tot 2 minuutjes naroeren
schik op de borden en versier het gerecht met peterselie





TIP: gooi nooit de saus bij de pasta, maar altijd de pasta bij de saus

NOG EEN TIP: verwarm de borden voor in de microgolfoven (magnetron)

FOUT: pasta afspoelen na het koken. Pasta wordt dan smaakloos.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats