|
|
|
Macaroni met zalm en mosterdsaus |
|
ingrediënten: |
|
|
voor 2 personen:
750 gram kruimige aardappelen
250 gram elleboogjes macaroni
1 blik rode zalm
boter, bloem, melk, nootmuskaat
mosterd |
|
bereiding: |
|
|
Breng de aardappelen aan de kook (20 minuten). Maak tegelijk de saus: boter in pan smelten en binden met bloem. Voorzichtig melk toevoegen, totdat er een romige saus ontstaat. Naar eigen smaak mosterd toevoegen. Nu blik zalm openen, vocht afgieten en zalm op borden leggen. Als de aardeappelen tien minuten koken, kan de macaroni aan de kook worden gebracht. Aardappelen en macaroni zijn vrijwel tegelijkertijd gaar. Aardappelen en macaroni afgieten en macaroni terug in de pan met klontje boter op heel klein vuur. Boter door macaroni roeren en op smaak brengen met nootmuskaat. Aardappelen en macaroni opdienen en overgieten met mosterdsaus.
Dit is een recept van Hubert van Hoof |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|