|
|
De worteltjes, raapjes en courgettes schoonmaken en in lange repen snijden.
De groenten stomen (of blancheren) tot ze zacht worden (ongeveer 4 min. voor de worteltjes, ± 6 minuten voor de raapjes en courgettes), laten schrikken onder koud water, droogdeppen en apart bewaren.
Voor de vulling:
de zurkel en waterkers stomen. De gemalen noten, broodkruim en eiwitten eronder mengen en kruiden.
De vulling over twee roodbaarsfilets verdelen en de twee overige filets erop leggen. De gevulde roodbaarsfilets instrijken met 1 eetlepel mosterd, omwikkelen met de groentereepjes en in aluminiumfolie verpakken. Deze twee pakjes ± 15 minuten in de oven (180°C) zetten.
Voor de saus:
enkele groentereepjes mixen en op een zacht vuur inkoken. De plattekaas, 1 eetlepel mosterd en wat kookvocht uit de pakjes eronder mengen. Kruiden naar smaak.
Een sausspiegel op de voorverwarmde borden gieten. De gevulde roodbaarsfilets middendoor snijden en erop schikken. |