laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Struisvogelsteak met blauwgeaderde kaassaus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

4 struisvogelsteaks van +/- 150 gr elk
geklaarde boter
peper en zout
1 dl room
75 gr blauwgeaderde kaas
wat roux.
  bereiding:
    Laat wat geklaarde boter heet worden in een pan.
Bak hierin de steaks aan beide zijden flink aan.
Kruid de gebakken kanten met pezo en bak ze enkele minuutjes aan beide kanten. (afhankelijk hoe de steak moet gebakken zijn)
Neem ze uit de pan en hou ze warm in alu folie.
Blus de pan met de room en doe er de stukjes blauwgeaderde kaas bij en verwarm door en door al roerend.
Bind zo nodig met wat roux tot de juiste dikte.
Breng op smaak.
Dien de steaks op met wat saus en eventueel wat witloof, spekboontjes (gekookte boontjes in spek gedraaid) en aardappelpuree.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats