laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Italiaanse visschotel
  ingrediënten:
    Voor 4 personen :

500 g witvisfilet
1 prei, in ringen
1 ui ( wit of rood), in ringen
1 rode of gele paprika, in reepjes
400-500 g pruimtomaatjes, in vieren
1 potje Pesto á la Calabrese
100 ml (slag)room of sojaroom
zout en peper
  bereiding:
    Verwarm de oven voor op 200°C en vet een ovenschaal in. Snijd de vis in stukken. Bedek de bodem van de ovenschaal met de helft van de prei- en uienringen, paprikareepjes en tomaatjes. Leg de vis over het groentemengsel en verdeel vervolgens de helft van de pestosaus over
de vis. Doe daarop de rest van de prei, uien en paprika en eindig met de tomaatjes. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Vermeng de slag- of sojaroom en de rest van de Barillasaus tot een gladde, vloeibare saus. Giet de saus over de bovenste laag. Zet de schaal in de oven en laat de vis in ongeveer 30-40 minuten gaar worden. Dek de schaal halverwege de tijd af met folie of een deksel, zodat de bovenste groentelaag niet uitdroogt. Serveer de ovenschotel met aardappelpuree, pasta of rijst.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats