laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Fricandel Goreng
  ingrediënten:
    Indische gehaktballetjes met mie en boontjes


Voor 4 personen: 860 kcal per persoon
1/2 zakje Conimex Mix voor Nasi Goreng
600 g sperziebonen
6 el Conimex Ketjap Manis
500 g gehakt
4 beschuiten
1 ei
1 flesje Conimex Sambalsaus
Pangang
1 zak Conimex Eiermie
3 el fijngeknipte bieslook
  bereiding:
    Wel de mix 10 minuten in 25 ml heet water.
Kook de sperziebonen in ruim kokend water. Afgieten en mengen
met 3 el ketjap.
Meng het gehakt met de gewelde mix, verkruimel de beschuiten
erboven, voeg het ei en 3 el ketjap toe. Vorm er kleine balletjes van.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de balletjes in ca. 10 minuten rondom bruin en gaar. Voeg de sambalsaus toe, verwarm
deze kort mee.
Kook ondertussen de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
Verdeel de warme mie, de bonen en de gehaktballetjes over 4 borden.
Bestrooi met de bieslook.

Bron : Conimex
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats